Hårbånd til dukker

I helgen satt jeg sammen med datteren min og lagde hårpynt. Hun har den siste tiden blitt veldig opptatt av dukker, og mens jeg satt og lagde en  bestilling på mål,  spurte hun plutselig om ikke jeg kunne lage til dukkene hennes også.

Det kunne jeg jo, så dukkene fikk hver sitt hårbånd. Og i motsetning til de man kjøper i baby born utvalget så sitter disse veldig godt på dukkehodet. Her hjemme ble dette en kjempehit:)

Jeg legger  nå ut muligheten til å bestille slike i nettbutikken. I utgangspunktet kan disse bestilles i all varianter under hårbånd der det er 1 blomst på hårbåndet. Men jeg må ta forbehold om enkelte utsolgte varer innimellom. Inntil jeg får lagt inn i egen kategori i nettbutikken, så bestill på mail. Prisen på hårbånd til dukker blir 35,- kr, og husk da at det er porto på kr 25,- Mål hodeomkretsen til dukken visst det ikke er baby born, og gi meg beskjed ved bestilling.

 

 

Legg igjen en kommentar